DAH TERBERAK BARU NAK CARI LOBANG

Thursday, December 22, 2011

Assalammualaikum, Salam Perpaduan, Salam 1Malaysia, Salam Perak Aman Jaya, Salam Semua Salam... hahahaha....

hari nie aku xtau ape nak share. just kebosanan yang melanda diri ini dan terlintas di kepale hotak ini untuk mencoretkan sesuatu di tempat yang dah lame teman tinggalkan nie kate ko...
ape la yang aku merepek nie.. harap2 korang boleh la paham k. 
 saje saje je nak share ngn korang keputusan exam yang aku dah dapat. walaupon la xseberape la.. maklum la org malas.
 sekarang baru aku tau ape itu belajo bersungguh-sungguh. hahahaha... biase la aku kan.. dah terberak baru nak cari lobang (pepatah aku ikot suke aku la).
nie la keputusan aku yang aku boleh share ngn kome semue... hahaha
Ini semester 5 punye result

Ini semester 6 punye result
ha....
dah nampak kan. ini la ape yang aku dapat sepanjang degree aku sampai la sekarang...
aku dapat share 2 result je.. sebab mula dari 2 result nie la tempat aku blajo nie aku tau kecanggihannye. boleh cek dari internet. selalunye berebut kat depan library nak tgk result. maju kan IPG aku. hahahah
ade 1 taun lagi bersamaan 2 semester bersamaan 12 bulan bersamaan 56 minggu (betul ke?) bersamaan 366 hari (2012 tahun lompat) lagi aku nak belajo...
 adakah aku akan dapat yang lebih baik? erm.... jadi..
kite tunggu je la nanti ek... 


 
blajo rerajin...

bambai semua....

Misteri jalan lama (2011) [Malay] PPVRip Mkv


Release Date: (Malaysia) | Country: Malaysia | Language: Malay | Genres:  Genres: Genres: Adventure | Drama | Mystery | Subtitle: English Hadsub | Size: 350MB Mkv| Quality: PPVRip – Jie Azz

Sinopsis: Sebuah kisah yang menakjubkan tentang dua dunia berbeza, namun berlandaskan kasih sayang.  Dua beradik, Indra dan Ilya dalam perjalanan pulang ke kampung halaman mereka untuk urusan pengebumian ayah mereka, Iskandar.  Indra adalah anak kandung Iskandar yang menjadi pelumba kereta profesional, tetapi kuat berjudi dan seringkali meminjam daripada ah long.  Hidupnya kini diburu gangster.  Manakala Ilya pula adalah anak angkat Iskandar yang diberikan oleh ‘seseorang’ ketika Iskandar melalui sebatang jalan lama 25 tahun dahulu.  Ilya seorang anak yang baik, yang banyak membantu Iskandar membina kerjayanya. Iskandar juga sangat sayangkan Ilya.  Ini jugalah yang menjadi punca ketidakpuasan hati Indra, lalu membawa diri jauh daripada keluarga.   
Pada hari kematian Iskandar, buat pertama kalinya selepas 15 tahun, Indra ke pejabat ayahnya untuk mengambil surat wasiat yang ditinggalkan untuknya.  Indra diminta membawa Ilya pulang, kerana Ilya tidak tahu memandu.  Ketika di lebuhraya, Indra dikejar oleh gangster.  Lalu Indra mengambil keputusan menggunakan jalan lama.
Ketika melalui jalan lama, tidak semena-mena mereka memasuki ‘dunia lain’.  Pelbagai peristiwa pelik dialami mereka sepanjang berada di dunia tersebut.   Daripada diganggu oleh makhluk mengerikan hinggalah kepada sesuatu yang mengasyikkan.  Apakah akan terjadi kepada mereka berdua ? siapakah sebenarnya sebneranya mereka ? apakah yang terdapat di jalan lama tersebut ?




DOWNLOAD :


Aku Bukan Tomboy (2011) [Malay] DVDRip Mkv


Release Date: 17 November 2011 (Malaysia) | Country: Malaysia | Language: Malay | Genres:  Genres: Comedy | Drama | Subtitle: None | Size: 350MB Mkv | Quality: DVDRip – Qalesya 

 

Sinopsis: Kehadiran farisa atau Eisha dalam hidup Harry dan Burn benar-benar mengubah pendirian dua jejaka terhadap gadis yang berpewatakan lelaki. Kali pertama melihat Farisa di sebalik topeng lelaki, mereka mula jatuh hati dengan gadis itu. Bermula dari zaman persekolahan yang penuh dengan dugaan kerana sering diganggu oleh beberapa orang pelajar ‘pengkid’ antaranya Bell dan Sam.
Tekanan disekolah yang dialami Farisa mendorongnya untuk mentransformasikan dirinya sebagai seorang yang berpesonaliti agresif dan kasar. Di sebalik penampilan bagai seorang lelaki, Farisa masih mempunyai naluri sebagai seorang gadis sejati. Perwatakan sebegini berterusan hingga ke alam pekerjaan sebagai penghantar pizza. Plot cerita bermula apabila Farisa dikejutkan dengan kemunculan dua jejaka , Harry dan Burn yang berhasrat menjalinkan hubungan istimewa dengannya. Satu dilema yang menuntut pertimbangan yang penuh cabaran.
Harry, seorang salesman jalanan yang terlebih dahulu menjalinkan hubungan mesra dengan Farisa merasa tergugat apabila Burn muncul sebagai rival yang mencetuskan perebutan. Dalam masa yang sama Farisa berdepan dengan konflik perbezaan darjat dan kedudukan Burn sebagai Eksekutif Junior di syarikat bapanya yang menyukarkan hubungan mereka. Di samping itu, Farisa secara kebetulan bertemu semula dengan Bell dan Sam (pengkid) yang turut berebut untuk menjadikannya sebagai pasangan mereka. Konflik cinta tiga segi yang berbeza senario telah mewarnai catatan kehidupan Farisa, si gadis tomboy. Persoalan adakah pengorbanan yang dituntut dalam dilema percintaa Farisa? Semuanya akan terjawab dalam “AKU BUKAN TOMBOY” sebuah filem bergenre aksi komedi romantik.




DOWNLOAD :

KISAH LAMA BARU NAK SHARE...

Wednesday, December 21, 2011

saje je nak share satu cerita mengenai aku punya band. band yang kurang aktif buat masa kini. ini adalah kerana kami sedang bercuti untuk semester ke- 6 dan akan menyambung ke semester 7 beberapa hari lagi...


berkemungkinan kami akan mengeluarkan 1 single terbaru sebelum semester 8.. tapi terpulang pada keadaan....

hahaha.. macam sengal je.. skema nak mampos...
xde la.. td tu sje je nak MERAPU... dah lame xmerapu...erm...
saje je nak story kat sini.. last kitorg jamming bersama lepas ke sebelom exam.. aku pon lupe.. hahahah.. mklum la.. jarang sgt jamming.. sibuk...
last tu gambonye xambik lg kat aadjie..

xpe la just share la ape yg ade je la ek... terpulang la korang nak layan ke x...
hahahah....

keganasan BANDSIX

keaslian BANDSIX

aadjie chong




tonton la bideo ini...
(nak upload lambat sgt la)

bolehla menonton di youtube in HD.

SUDAH SEKIAN LAMA AKU MENYEPI DARI BERBLOG...

setelah sekian lama aku tidak berblog aku rasakan ingin bersenamkan tangan aku ini... hahahah.. pelik punye ayat... aku saje mengisi kemoringan sebentar....

BOHSAN sehh.....

Wednesday, June 8, 2011




Teringin pulak nak berfantun malam-malam nie..



Salam diucap untuk semua,
Untuk memulakan pembuka bicara,
Hari esok jangan disangka,
Untuk menempuh hari muka.

Cuti semester sangatlah pendek,
Cuti yang pendek sangat berkesan,
Ini pendek bukan sebarang pendek,
Pendek yang penuh dengan kebosanan.

Buka baju ditengah laman,
Jejaka lalu jadi igauan,
Tibalah sudah waktu impian,
Untuk mendapat duit elaun.

Hari yang lepas jangan dikenang,
Bila dikenang jadi serabut,
Ingat nanti bersenang lenang,
Rupa-rupanya praktikum menyambut.

Bila hujan dipagi hari,
Payung disediakan sebelum hujan,
Hari dinanti semakin hampir,
Tapi takut untuk bertembung.

Makin lama aku mengarut,
Makin banyak perut tersangkut,
Bila perut sudah tersangkut,
Takde idea nak mengarut...

hahaha...

MoOd TiDaK KEruaN~~@@!!!




JaNgAN MaRAh
( . )( . )

Kongsi (2011) SDTVRip 350mb

Monday, June 6, 2011


Genre: Action
Runtime: 90 min
User Rating: N/A
Country: Malaysia
Language: Malay
Subtitle: None
Format : .mkv


Part 1
Part 2


enjoy guys

Seru (2011) DVDRip 245mb


Genre: Horror

Runtime: 84 min
User Rating: N/A
Country: Malaysia
Language : Malay
Subtitle : English
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1932702/

Part 1
Part 2

Mengisahkan tentang sebuah produksi yang sedang membuat satu penggambaran filem seram bertajuk "Jangan Bernafas". Semasa penggambaran berlangsung, secara tiba-tiba, pelbagai kejadian aneh dan peristiwa berlaku, diluar jangkaan mereka. Padanya mulanya, mereka menganggap ia hanyalah rasukan biasa dan kru di sebalik pembikanan filem tersebut, ingin menjadikannya sebagai "footages" menarik untuk tujuan promosi filem tersebut. Namun, seorang demi seorang menjadi sasaran rasukan dan juga pembunuhan, menyebabkan keadaan menjadi tidak terkawal.... tetapi kamera yang digunakan, masih terus merakamkan aksi yang terjadi

SajeSaje nak Share..

ok.. ni post aku yang kedua dalam tahun nie..
selepas yang nie KLIK.
ni aku nak share la ape yang aku suke/sudah lakukan
dalam tahun nie.
yang aku senyap je tu.


1. aku telah menjalani program praktikum
serba sedikit preview.


~nie waktu latihan rumah sukan~



~kelas 4 kekwa..~
~cikgu ridu sama kamu~



~bawak budak g men SOFTBOL~


~hadiah dari cikgu SOFTBOL~

2. aku sudah jatuh cinte dengan 1 budak nie tau.
nak tau klik sini.
nak tengok lagi???
ala... korang dah tau kan sape die...
nie page die.. TEKAN je aku share kn..


3. lagi aku nak share yang aku telah menyertai satu pertandingan 'Battle'
aku ngan geng aku dah join this battle.
so nie skit preview la time sblom battle..
video

~jangan marah aaa~

4. last skali aku nak share nie ngn korang...
tengok puas-puas tau..
jgn marah aaa.....
TEKAN je..

WELCOME to MY blOg Again....

wah.. memandangkan aku dah lame xupdated aku pnye blog nie..
bukan ape, xde bende nak tulis.
bkn aku xnak tulis.. tapi xde idea nak tulis... bukan xde idea nak tulis.. tapi malas nak tulis...
hahaha.. tu la yang sebenarnye nak tulis... hahaha

ape la aku mencarut nie..
tapi aku rindu la kat blog nie. dah lame sgt x update.
korang ade idea nak tulis ape x?

kehkehkeh..

~anak baru.. heheheh. jangan jeles~

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...