BOHSAN sehh.....

Wednesday, June 8, 2011




Teringin pulak nak berfantun malam-malam nie..



Salam diucap untuk semua,
Untuk memulakan pembuka bicara,
Hari esok jangan disangka,
Untuk menempuh hari muka.

Cuti semester sangatlah pendek,
Cuti yang pendek sangat berkesan,
Ini pendek bukan sebarang pendek,
Pendek yang penuh dengan kebosanan.

Buka baju ditengah laman,
Jejaka lalu jadi igauan,
Tibalah sudah waktu impian,
Untuk mendapat duit elaun.

Hari yang lepas jangan dikenang,
Bila dikenang jadi serabut,
Ingat nanti bersenang lenang,
Rupa-rupanya praktikum menyambut.

Bila hujan dipagi hari,
Payung disediakan sebelum hujan,
Hari dinanti semakin hampir,
Tapi takut untuk bertembung.

Makin lama aku mengarut,
Makin banyak perut tersangkut,
Bila perut sudah tersangkut,
Takde idea nak mengarut...

hahaha...

MoOd TiDaK KEruaN~~@@!!!




JaNgAN MaRAh
( . )( . )

Kongsi (2011) SDTVRip 350mb

Monday, June 6, 2011


Genre: Action
Runtime: 90 min
User Rating: N/A
Country: Malaysia
Language: Malay
Subtitle: None
Format : .mkv


Part 1
Part 2


enjoy guys

Seru (2011) DVDRip 245mb


Genre: Horror

Runtime: 84 min
User Rating: N/A
Country: Malaysia
Language : Malay
Subtitle : English
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1932702/

Part 1
Part 2

Mengisahkan tentang sebuah produksi yang sedang membuat satu penggambaran filem seram bertajuk "Jangan Bernafas". Semasa penggambaran berlangsung, secara tiba-tiba, pelbagai kejadian aneh dan peristiwa berlaku, diluar jangkaan mereka. Padanya mulanya, mereka menganggap ia hanyalah rasukan biasa dan kru di sebalik pembikanan filem tersebut, ingin menjadikannya sebagai "footages" menarik untuk tujuan promosi filem tersebut. Namun, seorang demi seorang menjadi sasaran rasukan dan juga pembunuhan, menyebabkan keadaan menjadi tidak terkawal.... tetapi kamera yang digunakan, masih terus merakamkan aksi yang terjadi

SajeSaje nak Share..

ok.. ni post aku yang kedua dalam tahun nie..
selepas yang nie KLIK.
ni aku nak share la ape yang aku suke/sudah lakukan
dalam tahun nie.
yang aku senyap je tu.


1. aku telah menjalani program praktikum
serba sedikit preview.


~nie waktu latihan rumah sukan~



~kelas 4 kekwa..~
~cikgu ridu sama kamu~



~bawak budak g men SOFTBOL~


~hadiah dari cikgu SOFTBOL~

2. aku sudah jatuh cinte dengan 1 budak nie tau.
nak tau klik sini.
nak tengok lagi???
ala... korang dah tau kan sape die...
nie page die.. TEKAN je aku share kn..


3. lagi aku nak share yang aku telah menyertai satu pertandingan 'Battle'
aku ngan geng aku dah join this battle.
so nie skit preview la time sblom battle..
video

~jangan marah aaa~

4. last skali aku nak share nie ngn korang...
tengok puas-puas tau..
jgn marah aaa.....
TEKAN je..

WELCOME to MY blOg Again....

wah.. memandangkan aku dah lame xupdated aku pnye blog nie..
bukan ape, xde bende nak tulis.
bkn aku xnak tulis.. tapi xde idea nak tulis... bukan xde idea nak tulis.. tapi malas nak tulis...
hahaha.. tu la yang sebenarnye nak tulis... hahaha

ape la aku mencarut nie..
tapi aku rindu la kat blog nie. dah lame sgt x update.
korang ade idea nak tulis ape x?

kehkehkeh..

~anak baru.. heheheh. jangan jeles~

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...